.
DE WINKEL
.

Marloes Polman - Make-up Pupa Milano

Marloes Polman is al jaren werkzaam als freelance make-up artist en model en werkt geregeld achter de schermen bij opnames voor o.a. commercials op tv, modeshows en fotoshoots. Zij geeft workshops en verzorgt persoonlijke visagie, bijvoorbeeld wanneer je een feestje hebt of gaat trouwen! In de boetiek verkoopt Marloes het Italiaanse make-up merk Pupa Milano een merk voor de modebewuste vrouw. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een prima prijs - kwaliteit verhouding.
www.marloespolman.nl


.
Ingrid Wekking - Ci Styling
Ingrid Wekking is gediplomeerd kleur- en kledingstylist. Ieder mens is waardevol en uniek. Iedereen denkt anders, leeft anders en ziet er anders uit. Onze maatschappij spiegelt misschien wel een ideaalbeeld voor, maar Ingrid is van mening dat ieder persoon prachtig is. Met de juiste kleding en accessoires kun je de sterke punten van je figuur naar voren halen en minder sterke punten wat verbergen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je weet welke kledingstijl bij je past. Met kennis en enthousiasme laat Ingrid je graag zien hoe je zelf het beste presenteert. Een eerste indruk maak je immers maar een keer.
www.ci-styling.nl


.
Agnes Wolters - Interieurstylist - CaTiN
Kleuren, indelingen, materialen en verlichting zijn belangrijk voor de sfeer van een woon- en werkomgeving. Waar men leeft en werkt is het belangrijk dat men zich prettig voelt. Agnes heeft de creativiteit en inzicht om een ruimte te veranderen met ideeën die aansluiten bij uw wensen. Ben je geïnteresseerd in een creatieve workshop bij Agnes, kijk dan voor meer informatie op haar site.
www.catin.nl


.
Tasja van Druten - grafische vormgeving en webdesign
Een winkel met een logo of huisstijl, is een winkel die opvalt en herkend zal worden. Tasja van Druten is een creativeling met een eigen bedrijfje, Tasja van Druten - Graphic design. Ze helpt graag startende ondernemingen aan een huisstijl en website. Zo heeft ze ook voor Lyfstyl het logo ontworpen, beheert ze daarnaast de huisstijl en heeft ze de website gemaakt.
www.tasjavandruten.nl