.
DE WINKEL

Wij (Marloes en Ingrid) zijn ervaren creatieve stylistes die het woord duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Je ziet onze ervaring terug in de collectie die zich kenmerkt door een creatieve stijl en kwaliteit. De collectie bestaat niet alleen uit 2nd hand kleding. Ook kan je bij ons terecht voor nieuwe panty's, maillots, sieraden, tassen en sjaals. Voor ons is het een uitdaging om mooie 2nd hand kleding te combineren en te stylen met nieuwe items en te combineren bij wat de klant zelf al in de kast heeft hangen. We hebben veel verschillende merken en maten in de collectie, zodat er voor ieders budget en stijl iets te vinden is.

Naast kleding is LYFSTYL een verkooppunt van het Italiaanse make-up merk Pupa Milano, een merk voor de modebewuste vrouw. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding. Marloes is al jaren werkzaam als freelance make-up artist en model en werkt geregeld achter de schermen bij opnames voor o.a. commercials op tv, modeshows en fotoshoots. Zij geeft workshops en verzorgt persoonlijke visagie, bijvoorbeeld wanneer je een feestje hebt of gaat trouwen!

Wij hopen dat wij onze passie voor mooie 2nd hand kleding, kleur, stijl en visagie aan je over mogen brengen in onze boetiek in Lichtenvoorde.

Kleurrijke groet,
Ingrid en Marloes