.
WORKSHOPS
.
VISAGIE
Je krijgt antwoord op al je beautyvragen en leert veel over het aanbrengen van make-up. Marloes laat je zien hoe je de mooiste eigenschappen van je gezicht subtiel benadrukt. In 2 uur leer je hoe je met een paar kleine foefjes een verbluffend resultaat bereikt. We maken er een compleet beautyfeest van.


.
KLEDING- / STIJLADVIES
Heb jij een kast vol kleding die je nauwelijks draagt? Raak je gefrustreerd van kleding kopen en heb je een hekel aan de spiegels in de paskamer? Dan is een stijladvies voor jou een uitkomst!
Een stijladvies begint met de vraag: wie ben je en wat wil je zelf uitstralen? We gaan samen op zoek naar je eigen 'STYL' passend bij je eigen 'LYF'. Om er STYLvol uit te zien moet je niet alleen weten wat je goed staat, maar ook wat je beter niet kunt dragen. Wij gaan je voorzien van een advies om vooral je sterke punten en de punten waar je trots op bent te accentueren. We kijken naar de vorm van je figuur, botstructuur en lichaamsproporties. Ook leer je tijdens het advies dat naast het model ook de kwaliteit van de kleding minstens zo belangrijk is en dat dit heel goed 2nd hand kleding kan zijn.
Wanneer je je er zelf mooi uit vindt zien, voel je je van binnen sterker en dat straal je aan power uit. Zodat je steeds zelfbewuster wordt en minder miskopen zult hebben, waardoor je creativiteit gestimuleerd wordt. Een kleding-/stijladvies gaat je een hoop geld besparen.


.
IMAGOADVIES
Een eigen uitstraling / imago hebben kan je alleen als je uiterlijk overeenkomt met je innerlijk. Het gaat hierbij om balans! Samen staan wij stil bij je persoonlijkheid, je lichaamsvormen en kleur. Wanneer voel jij je prettig en wanneer niet. Wanneer ben jij jezelf? Hier gaan we samen naar op zoek. Dit doen we aan de hand van persoonlijke kleur, kledingsvoorkeur, bijpassende accessoires, sieraden, visagie en eventueel bril en kapsel.
Dit advies is interessant voor iedereen die:
- haar eigen persoonlijkheid wil ontwikkelen;
- haar persoonlijke kledingstijl wil (her)vinden;
- haar persoonlijke pluspunten wil accentueren;
- meer bewust wil worden van haar LYF, STYL en uitstraling.


.
KLEURADVIES
Wil jij nog meer stralen in je eigen kleuren? Kom dan eens naar ons kleuradvies.
Welke kleuren staan je goed? Dit is niet alleen een kwestie van smaak, maar we kijken ook naar je huid-, haar- en oogkleur, deze spelen hierin een belangrijke rol.
Wij geven kleuradvies volgens het ColorMode systeem waarbij we eerst je persoonlijke kenmerken vaststellen en vervolgens gaan we met behulp van kleurdoeken bepalen tot welk kleurtype jij behoort. Na het advies ontvang je een persoonsgeboden ComCard waarmee miskopen taboe worden.


.
KLEUR DRAGEN IS KLEUR BEKENNEN
Hoe en wanneer draag je kleur?
Weet wat bepaalde kleuren met jou persoonlijke uitstraling kunnen doen en leer dit toe te passen in de dagelijkse praktijk. Door onze ervaring weten wij dat sommigen blijven worstelen met het dragen van de juiste kleur. Naarmate je ouder wordt je pigment minder en merk je dat bepaalde (voorheen favoriete kleuren) je ineens niet meer zo mooi staan. Wat vaak voorkomt is het kopen van een modekleur, terwijl die kleur misschien helemaal niet bij jou past. Het ligt dan niet aan het model maar echt aan de kleur.


.
WORKSHOPS / ADVIEZEN OP MAAT
Uiteraard zijn allerlei vormen van adviezen en workshops mogelijk, eventueel ook op locatie. We kunnen ze ook combineren met een high tea, lunch of hapjes. Ook kun je je eigen groep samenstellen. Alles is mogelijk in overleg, neem hiervoor gerust contact met ons op. Check ook altijd even onze Facebookpagina over de nieuwste workshops / adviesavonden.
.
Wijzigingen onder voorbehoud, houd hiervoor onze facebook pagina goed in de gaten.

.
Mocht je een workshop op maat willen voor een eigen groepje, neem dan even contact met ons op!