.
WORKSHOPS

De prijzen van bovenstaande workshops en adviezen variĆ«ren en zijn afhankelijk van jouw wensen of die van de groep (prijs vanaf €32,95 p.p.). Graag stemmen wij dit persoonlijk met je af.

. KLEURADVIES (QUICK-SCAN)

Aan de hand van kleurkragen maken we een quick-scan zodat je weet wat bepaalde kleuren met jou persoonlijke uitstraling kunnen doen en je leert dit toe te passen in de dagelijkse praktijk. Door onze ervaring weten wij dat sommigen blijven worstelen met het dragen van de juiste kleur. Naarmate je ouder wordt, word je pigment minder en merk je dat bepaalde (voorheen favoriete kleuren) je ineens niet meer zo mooi staan. Wat vaak voorkomt is het kopen van een modekleur, terwijl die kleur misschien helemaal niet bij jou past. Het ligt dan niet aan het model maar echt aan de kleur.

BOEK NU

. GARDEROBECHECK

"Kast vol en niets om aan te trekken?"

Uit onderzoek blijkt dat wij vrouwen maar 20% van de kleding dragen die in onze kledingkast hangt. Dat betekent dat maar liefst 80% niet of nauwelijks gedragen wordt, zonde!
Mogelijke oorzaken:
· veel losse items in je kast maar moeilijk te combineren
· je figuur is veranderd in de loop der jaren
· door afvallen of aankomen niet meer weten wat mogelijk is
· je stijl is veranderd

Wat houdt een Garderobecheck in?

Voorafgaand ontvang je een intakeformulier zodat ik een idee krijg van jouw smaak, kleding en jouw gewenste uitstaling. Het advies vindt uiteraard bij jou thuis plaats. We bekijken de inhoud van je kast, ik maak combinaties van kledingstukken die je al hebt en we maken een lijstje met kledingstukken die ontbreken zodat je na aanschaf hiervan veel meer mogelijkheden hebt om te combineren. Na afloop weet jij als geen ander een perfecte outfit samen te stellen met ons "LYFSTYL" recept en kun je met slechts enkele kledingstukken talloze combinaties maken.

BOEK NU

. KLEDING- / STIJLADVIES

Heb jij een kast vol kleding die je nauwelijks draagt? Raak je gefrustreerd van kleding kopen en heb je een hekel aan de spiegels in de paskamer? Dan is een stijladvies voor jou een uitkomst!

Een stijladvies begint met de vraag: wie ben je en wat wil je zelf uitstralen? We gaan samen op zoek naar je eigen 'STYL' passend bij je eigen 'LYF'. Om er STYLvol uit te zien moet je niet alleen weten wat je goed staat, maar ook wat je beter niet kunt dragen. In 2 uur tijd gaan wij je voorzien van een advies om vooral je sterke punten en de punten waar je trots op bent te accentueren. We kijken naar de vorm van je figuur, botstructuur en lichaamsproporties. Ook leer je tijdens het advies dat naast het model ook de kwaliteit van de kleding minstens zo belangrijk is en dat dit heel goed 2nd hand kleding kan zijn.

Wanneer je je er zelf mooi uit vindt zien, voel je je van binnen sterker en dat straal je aan power uit. Zodat je steeds zelfbewuster wordt en minder miskopen zult hebben, waardoor je creativiteit gestimuleerd wordt. Een kleding-/stijladvies gaat je een hoop geld besparen.

BOEK NU

. LYFSTYL-belevenis

Ontdek je persoonlijke kledingstijl

HEB JIJ DIT OOK WEL EENS?
· Je koopt soms kleding die je vervolgens nooit draagt.
· Je vraagt je af of bepaalde kledingstukken je dik maken.
· Je bent onzeker of kledingstukken bij elkaar passen.
· Je twijfelt of iets je wel staat.
· Je hebt een volle kledingkast maar toch 'niets om aan te trekken'.
Dan is de LYFSTYL-belevenis precies wat je nodig hebt!

Een eigen uitstraling / imago hebben kan je alleen als je uiterlijk overeenkomt met je innerlijk. Het gaat hierbij om balans! Samen staan wij stil bij je persoonlijkheid, je lichaamsvormen en kleur. Wanneer voel jij je prettig en wanneer niet. Wanneer ben jij jezelf? In ca. 2 uur tijd gaan wij hier samen naar op zoek. Dit doen we aan de hand van persoonlijke kleur, kleding voorkeur, bijpassende accessoires, sieraden, visagie en eventueel bril en kapsel.

Dit advies is interessant voor iedereen die:
· haar eigen persoonlijkheid wil ontwikkelen;
· haar persoonlijke kledingstijl wil (her)vinden;
· haar persoonlijke pluspunten wil accentueren;
· meer bewust wil worden van haar LYF, STYL en uitstraling.

BOEK NU

. PERSOONLIJK ADVIES

Wat kun je verwachten tijdens een persoonlijk kledingadvies:

We beginnen met een uitgebreid kleuradvies.
Met behulp van speciaal ontwikkelde doeken gaan we kijken welke kleuren jou nog mooier maken. Staan de koele of juist de warme kleuren je beter.

Figuuranalyse
Welk figuurtype ben je en welke kleding past daar dan het beste bij. Samen gaan we kijken hoe we je minpuntjes zo min mogelijk kunnen laten opvallen en je pluspunten juist zo goed mogelijk naar voren kunnen brengen.

Stylingadvies
Welke make-up en haarkleur past het best bij je? We leren je hoe je met de juiste accessoires en styling er super uit kunt zien, zodat je vol zelfvertrouwen voortaan kunt gaan winkelen! De bedoeling van ons all round kledingadvies is om jou zelf de trucs te leren om er in de toekomst (nog) beter uit te zien.

Garderobecheck
Passen de kledingstukken in jouw kast optimaal bij jouw kleur- en figuurtype? Wat kun je nog prima doordragen en welke kledingstukken ontbreken nog. Er goed uitzien, begint bij een goede basisgarderobe en weten wat er in je kast hangt. Je kast wordt opnieuw ingedeeld, je krijgt meer overzicht en kan weer optimaal setjes maken.

* Het is ook mogelijk om samen met je vriendin een Duo Advies te boeken! Neem contact op voor meer informatie.

BOEK NU

. WORKSHOPS / ADVIEZEN OP MAAT

Uiteraard zijn allerlei vormen van adviezen en workshops mogelijk, eventueel ook op locatie. We kunnen ze ook combineren met een high tea, lunch of hapjes. Ook kun je je eigen groep samenstellen. Alles is mogelijk in overleg, neem hiervoor gerust contact met ons op. Check ook altijd even onze Facebookpagina over de nieuwste workshops / adviesavonden.

VRAAG AAN